Ičići Masters 2018

#duplobolji

O turniru Ičići Masters 2018Petu godinu zaredom, već prilično popularan turnir u odbojci na pijesku ovog će se kolovoza održati na dobro znanoj ičićanskoj plaži i to od 9. do 12.8. U organizaciji Kluba odbojke na pijesku Opatija (KOPOP) te Hrvatskog odbojkaškog saveza (HOS), IČIĆI MASTERS 2018. bit će ujedno i četvrti turnir u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske.

Četiri dana vruće odbojkaške atmosfere tik uz uz more i više su nego dobar povod da i ove godine Ičići postanu mjesto za sjajan provod! Definitivno rezervirajte ove datume za pravu odbojku jer NAGRADNI FOND iznosi 50.000 kuna, što je duplo veći iznos od prošle godine, te je i jedan od razloga zašto ove godine turnir u Ičićima krasi MASTERS titula.

Gledatelji, osim fantasične atmosfere, mogu očekivati i bogate nagrade zato obavezno pratite naše društvene mreže kako biste na vrijeme saznali sve o nagradnim natječajima kao i o ostalim popratnim sadržajima!

KVALIFIKACIJSKI DIO turnira održat će se u četvrtak (9. kolovoza), dok će glavni dio turnira početi u petak (10. kolovoza). KOTIZACIJE za kvalifikacije izosit će 50 kuna, a za glavni dio turnira 100 kuna po osobi. Mečevi će se igrati na dva terena te će se finalne utakmice prenositi i na televiziji.

PRIJAVE ZA TURNIR TRAJU DO 6. kolovoza u 12 sati!

Potrebno je ispuniti dokument "HOS POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE - PRIJAVE IGRAČA/ICA" koji možete preuzeti OVDJE. Ispunjeni dokument potrebno je poslati na dva maila:

1. info@kop-opatija.hr
2. beachvolleyball@hos-cvf.hr

Za igrače u glavnom dijelu turnira bit će OSIGURANI OBROCI i SMJEŠTAJ u hostelu Lumber (Učenički dom Lovran) što je posebno naglasiti prilikom prijave kako bi isti rezervirali. *Svaki igrač turnira obvezan je imati sezonsku licencu HOS-a koju može uplatiti na navedeni IBAN ili na licu mjesta na dan održavanja turnira.

Ulaz je za sve posjetitelje besplatan!

Vidimo se na jubilarnom petom IČIĆI MASTERS 2018. turniru!

#duplobolji
#icicimasters2018
#kopop
#hos
#beachvolley

P.S. Pratite nas i na Instagramu pod @kopopatija i slobodno podijelite događaj. :)

Imaš pitanja?