Ičići Masters 2018

#duplobolji

NAJIŠČEKIVANIJI TURNIR SEZONE SAMO ŠTO NIJE POČEO!Ičići MASTERS 2018., u organizaciji Hrvatskog odbojkaških saveza i Kluba odbojke na pijesku Opatija, ove se godine može pohvaliti rekordnim brojem prijavljenih ekipa (19 ženskih i 20 muških), koji su za to imali prilike do 6.8. u 12 sati.Za nagradni fond od 50.000 kuna u glavnom dijelu turnira igrat će 16 muških i 16 ženskih ekipa, a u prilogu objavljujemo konačan popis parova koji direktno ulaze u glavni dio turnira, dok će ostale ekipe putem kvalifikacija morati izboriti put do premije.

Igrači i igračice, odnosno predstavnici timova (nisu potrebna nazočiti oba natjecatelja) koji sudjeluju u kvalifikacijskom dijelu turnira obvezni su doći na tehnički sastanak u četvrtak (9.8.) s početkom u 14:00 sati (kašnjenje nije dozvoljeno). Tada će se izvršiti uplate kotizacija (100,00 kn) i time potvrditi sudjelovanje u kvalifikacijskom turniru. Sustav natjecanja će odrediti Povjerenik natjecanja (Supervisor) na licu mjesta, prilagođavajući se zatečenoj situaciji.

Prvi mečevi {ž/m) počet će točno u 15:00 sati na terenima plaže Ičići.

Tehnički sastanak za natjecatelje tj. predstavnike timova (nisu potrebna nazočiti oba natjecatelja) koji sudjeluju u glavnom dijelu turnira (ž/m) održat će se u petak (10.8.) u 7:30 sati (kašnjenje nije dozvoljeno). Tada će se izvršiti uplate kotizacija (200,00 kn) i time potvrditi sudjelovanje u glavnom turniru.

Preporučamo svim ekipama (ž/m) koji ne prođu kvalifikacije da svakako prisustvuju tehničkom sastanku glavnog turnira jer postoji mogućnost da u slučaju nedolaska/kašnjenja parova iz glavnog dijela turnira iste i zamijene što se popularno naziva - Lucky loser.

Trajanje mečeva u glavnom turniru je ograničeno na 50 minuta.

Natjecatelji će se morati strogo pridržavati satnice, a zagrijavanje u terenu moći će trajati najviše do 4 minute. Tim koji zakasni više od 15 minuta na početak zakazanog meča – gubi meč bez prava na žalbu.

Organizatori zadržavaju pravo na promjenu satnice, terena i rasporeda bez prethodne najave.

SMJEŠTAJ IGRAČA

Ove godine svi sudionici glavnog dijela turnira (petak i subota) imaju osiguran BESPLATAN smještaj u hostelu Lumber te je isti trebalo potvrditi zajedno s prijavom. CHECKOUT je potrebno napraviti do nedjelje do 16 sati.

Igrači koji sudjeluju u kvalifikacijama nemaju osiguran besplatan smještaj, no znatno povoljnije noćenje moguće je rezervirati u istom hostelu za samo 110 kuna po osobi.

Popis muških parova u glavnom turniru

Popis ženskih parova u glavnom turniru

Imaš pitanja?