Ičići Masters 2018

#duplobolji

Informacije za kvalifikacijski dio turniraDanas počinje najiščekivaniji turnir sezone i jako nam je drago što ste s nama!

Svi predstavnici timova koji sudjeluju u kvalifikacijama obvezni su doći na tehnički sastanak u četvrtak (9.8.), točno u 14 sati na glavni teren, kada će:

- uplatiti kotizacije u iznosu od 50 kuna po osobi
- potpisati privolu o zaštiti osobnih podataka
- priložiti dokaz o sezonskoj licenci HOS-a ili je uplatiti na licu mjesta
- dostaviti osobne podatke zbog isplate nagradnog fonda (naziv banke, OIB, broj bankovnog računa / IBAN)
- pokazati osobnu iskaznicu i/ili putovnicu

Napominjemo kako će tereni biti zatvoreni za igru do četvrtka u 15 sati kada će krenuti prvi kvalifikacijski mečevi. Natjecatelji će se morati strogo pridržavati satnice, a zagrijavanje u terenu moći će trajati najviše do 4 minute. Igrači za zagrijavanje koriste vlastite lopte. Tim koji zakasni više od 15 minuta na početak zakazanog meča – gubi meč bez prava na žalbu.

Organizatori zadržavaju pravo na promjenu satnice, terena i rasporeda bez prethodne najave.

Osim najvećeg nagradnog fonda Otvorenog prvenstva Hrvatske, na ovogodišnjem Ičići MASTERS turniru igrači će imati mogućnost osvojiti dvostruko veći broj bodova:

Mole se volonteri za skupljanje lopti da također dođu na tehnički sastanak, a osigurani će im biti besplatni obroci, pića i majice, ali i super iskustvo.

Što se tiče zabave i druženja, pozivamo sve da nam se pridruže na PLAYERS' PARTYJU koji je zakazan za petak, s početkom u 21 sat, na centralnom terenu.

Imaš pitanja?